Un ofițer de poliție a salvat o bătrână jefuită de un tâlhar abia ieșit din închisoare. S-a lăsat cu aplauze

Stiri

Chiar în fața ofițerului, o femeie de 78 de ani a fost agresată și tâlhărită de un un bărbat. Tâlharul a lovit cu putere femeia care îi putea fi bunică, apoi i-a smuls lănțișorul de aur de la gât și a luat-o la fugă. E drept că victima cu siguranță nu îl putea urmări, însp ofițerul de poliție nu a stat pe gânduri nicio secundă și a pornit în urmărirea atacatorului. L-a ajuns pe tâlhar din urmă, i-a strigat să se oprească, spunându-I că este polițist. Infractorul l-a lovit în schimb, dar a fost un gest necugetat: ofițerul l-a pus la pământ dintr-o mișcare, l-a imobilizat, apoi și-a sunat colegii de la Biroul Investigații criminale, pentru a veni să-l preia pe infractor.

Femeia de 78 de ani care a fost prădată și salvată în numai câteva minute, l-a aplaudat pe polițist cu ochii în lacrimi, gestul său inspirându-i și pe ceilalți martori ai întâmplării, relatează Opiniatimisoarei.ro.

Potricit Poliției Timiș, tâlharul este un ”prieten vechi” al oamenilor legii, recidivist. Acesta era abia ieșit din închisoare, unde ispășise o pedeapsă de 5 ani de detenție, tot pentruo tâlhărie. Individul a fost reținut luni seara pentru 24 de ore, în decursul zilei de azi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost deschis dosar pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și ultraj.
Source link