EXCLUSIV. MOMENTE PENIBILE pentru Elena BĂSESCU. „Muritorii” au zărit-o într-o IPOSTAZĂ HILARĂ la deschiderea pizzeriei iubitului ei

Stiri

Reporterii EVZ au avut neșansa, aflându-se în trecere, să asiste la câteva momente de marketing nereușit. În primul rând, la fel ca și tatăl ei, Eba a intrat în mini-marketul alăturat pizzeriei, vânzătorul fiind trecut prin extaz și agonie. „Și taică-su, și ea au intrat, dar nu au cumpărat nimic. Eu cred că au confundat intrarea, sincer! Fata nici măcar nu a salutat!”, a spus omul care admira minunăția de limuzină albă, care ocupase trotuarul din fața intrării în magazin. În zonă nu este permisă parcarea, dar „e fiica președintelui”, zic oamenii zonei, veniți și ei să-și ia d-ale gurii.

Un octogenar, prietenul tuturor prin cartier, omul care e la curent cu toate noutățile a zărit-o și el pe Eba și a dat emoționat vestea, care, totodată, pe jurnaliști i-a dezarmat: „Aia e Brigitte a lui Ilie Năstase, ați văzut-o ?!”, a spus bătrânul urmărind cu nasul aburii puternici de parfum și făcând gesturi arătătoare către buze.

Când momentul părea epuizat, jurnaliștii au plecat în direcția altor zone aparent mai productive, însă la peretele de sticlă al pizzeriei, în toată splendoarea ei, stătea lipită Elena Băsescu cu mobilul ridicat deasupra capului care își trăgea selfie-uri în rafală. A fost un moment în care trecătorii au asistat la o puternică lecție de marketing și publicitate, o chemare a lumii bune către o zonă fără vad și care a falimentat mulți afaceriști. Dacă lucrurile merg cum trebuie, în scurt timp zona Titulescu se va bucura și ea eleganța și finețea oamenilor importanți ai țării, deși, din nou!, nu există locuri de parcare.
Source link