Dică: Avem zece goluri primite în acest campionat, şase din faze fixe. Este mult pentru o echipă care vrea titlul – Fotbal

Stiri

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Hermannstadt, scor 3-1, că FCSB trebuie să mai lucreze la defensivă la fazele fixe, el subliniind că echipa a primit în acest sezon şase goluri din astfel de faze.  

“Ştiam că o să avem o partidă foarte grea. Am început jocul bine, apoi a venit acel gol din fază fixă. Avem zece goluri primite în acest campionat şi şase din faze fixe. Este mult pentru o echipă care vrea să câştige campionatul. Îmi doresc să primim cât mai puţine goluri. Reuşim să marcăm, dar pe faza defensivă în continuare trebuie să lucrăm la fazele fixe. A doua repriză a fost una foarte bună, în care am marcat două goluri şi ne-am creat şi alte ocazii de a marca”, a spus Dică la Digi Sport citat de News.ro. 

Formaţia FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care a revenit de la 0-1.  

Gazdele au deschis scorul în minutul 25, prin Dîlbea. Pentru FCSB au înscris Tănase ’41, ’66 şi Gnohere ’57.

Source link